ESSENTIAL FOODS DIERENVOEDING

In lijn met de anatomische behoeften van uw hond of kat bevat elke zak van onze voeding de perfecte balans van 65% vers en gedroogd vlees, ei en vis aangevuld met 35% groenten, bessen, zaden, kruiden, fruit, vitaminen en mineralen. Om de voedingswaarde van onze verse ingrediënten te behouden, wordt ESSENTIAL FOODS hondenvoer en kattenvoer op een temperatuur van 90°C bereid.  Al onze ingrediënten zijn van de hoogste kwaliteit.

3kg ESSENTIAL FOODS the JAGUAR

ESSENTIAL THE JAGUAR

Hier is ons idee hoe een ULTIEME maaltijd zou moeten zijn!

Een graanvrije maaltijd, met nagenoeg dezelfde ingredienten als wat Uw kat in het wild gegeten zou hebben.

ESSENTIAL de JAGUAR is onze optimale voedingssuggestie voor katten en kittens in alle maten en rassen. Zoals altijd ligt de nadruk op de premium kwaliteit van de ingrediënten. Ons unieke recept bestaat voor 80% uit vrije uitloop kip, vrije uitloop Gressingham eend, Schotse zalm, forel en eieren. We zijn ervan overtuigd dat zelfs de meest kieskeurige katten ons enthousiasme voor ESSENTIAL de JAGUAR met ons zullen delen.

Verkrijgbaar in 3 kg.

Klik hier om te bestellen.

3D 12.5kg ESSENTIAL FOODS the BEGINNING

ESSENTIAL THE BEGINNING

ESSENTIAL THE BEGINNING is specifiek ontwikkeld voor pups en jonge honden die als volwassen hond niet meer dan 15 kg gaan wegen. Zoals alles aan ESSENTIALS zijn onze ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit. Deze maaltijd voldoet aan ons BOF-principe en is bovendien ook granenvrij.  Pups die als volwassen hond meer dan 15 kg gaan wegen, kunnen het beste beginnen met ESSENTIAL THE BEGINNING – LARGE BREED.

1kg ESSENTIAL THE BEGINNING is gemaakt van 850g verse en gedroogde scharrelkip en vrijlopende eend, verantwoord Schotse gekweekte zalm, Salisbury regenboogforel en ei. Hiervan is 480g vers vlees en verse eieren.

TIP: Voor alle puppies van ongeveer 3 weken oud. Serveer BEGINNING aan de moeder totdat de puppies 6-8 weken zijn.

Verkrijgbaar in 3 kg en 12,5 kg. Bekijk hier de productfiche.

Klik hier om te bestellen.

3D 12.5KG ESSENTIAL FOODS the BEGINNING LARGE BREED

ESSENTIAL THE BEGINNING – LARGE BREED

ESSENTIAL THE BEGINNING – LARGE BREED is specifiek ontwikkeld voor pups en jonge honden die als volwassen hond meer dan 15 kg gaan wegen. De samenstelling van dit voer is dusdanig dat deze specifiek, de gevoelige groeifase die grotere honden doormaken er perfect ondersteunt. LARGE BREED voldoet aan ons BOF-principe en is bovendien ook granenvrij.

1kg Essentials THE BEGINNING – LARGE BREED is gemaakt van 740g verse en gedroogde scharrelkip en vrijlopende eend, verantwoord Schotse gekweekte zalm, Salisbury regenboogforel en ei. Hiervan is 480g vers vlees en verse eieren.

TIP: Wij adviseren THE BEGINNING – LARGE BREED tot een leeftijd van 13 tot 28 maanden te voeren.

Verkrijgbaar in 3 kg en 12,5 kg. Bekijk hier de productfiche.

Klik hier om te bestellen.

3D 12.5kg ESSENTIAL SUPERIOR LIVING

ESSENTIAL SUPERIOR LIVING

ESSENTIAL SUPERIOR LIVING is een unieke maaltijd die bereid is met verse scharrelkip en Gressingham-eend. Deze maaltijd is voor volwassen honden van alle rassen. Onze ingrediënten zijn van de allerhoogste kwaliteit; een kwaliteitsniveau zoals je mag verwachten van ESSENTIAL FOODS. Deze maaltijd voldoet aan ons BOF-principe.

1kg ESSENTIAL SUPERIOR LIVING is gemaakt van 800g verse en gedroogde scharrelkip en vrijlopende eend, Schotse wilde en verantwoord gekweekte zalm, Salisbury regenboogforel en ei. Hiervan is 450g echt vers vlees en verse eieren.

U kunt voor meer variëteit zorgen door af en toe ESSENTIAL NAUTICAL LIVING en ESSENTIAL ESTATE LIVING te geven.

Verkrijgbaar in 3 kg en 12,5 kg. Bekijk hier de productfiche.

Klik hier om te bestellen.

3D 12.5kg ESSENTIAL FOODS NAUTICAL LIVING

ESSENTIAL NAUTICAL LIVING

ESSENTIAL NAUTICAL LIVING is onze compromisloze graanvrije maaltijd voor volwassen honden van alle rassen. Zoals de naam al doet vermoeden, zit in NAUTICAL LIVING verse Schotse zalm, Salisbury Regenboogforel, haring en seizoen vis. Onze ingrediënten zijn van de allerhoogste kwaliteit; een kwaliteitsniveau zoals je mag verwachten van ESSENTIAL FOODS. Deze maaltijd voldoet aan ons BOF-principe.

1kg ESSENTIAL NAUTICAL LIVING is gemaakt van 770g Salisbury regenboogforel, verse en gedroogde Schotse wilde en verantwoord gekweekte zalm, haring, seizoen vis, en hele verse ei. Hiervan is 550g vers vlees en verse eieren.

TIP: NAUTICAL LIVING bevat erg veel OMEGA-3 vetzuren, die bijdragen aan het verhelpen van huid- en vachtproblemen.

Verkrijgbaar in 3 kg en 12,5 kg. Bekijk hier de productfiche.

Klik hier om te bestellen.

3d 12.5kg ESSENTIAL ESTATE LIVING

ESSENTIAL ESTATE LIVING

ESSENTIAL ESTATE LIVING is een unieke granenvrije maaltijd met Britse vrije uitloop lam en Edel- en damhert. Deze maaltijd is bedoeld voor volwassen honden van alle rassen. Onze ingrediënten zijn van de allerhoogste kwaliteit; een kwaliteitsniveau zoals je mag verwachten van ESSENTIAL FOODS. Deze maaltijd voldoet aan ons BOF-principe.

1kg ESSENTIAL ESTATE LIVING is gemaakt van 740g hert, lammeren, scharrelkip, en hele verse ei. Hiervan is 500g vers vlees en verse eieren.

Verkrijgbaar in 3kg en 12,5 kg. Bekijk hier de productfiche.

Klik hier om te bestellen.

3D 12.5KG ESSENTIAL FOODS CONTOUR

ESSENTIAL CONTOUR

ESSENTIAL CONTOUR is een volledige maaltijd speciaal geformuleerd voor:

• honden met overgewicht of die blijvend naar overgewicht neigen,

• gecastreerde of gesteriliseerde honden, aangezien deze ingrepen van invloed zijn op hun dieeteisen.

1kg Contour is gemaakt van 780g verse en gedroogde scharrelkip en eend, Schotse wilde en verantwoord gekweekte zalm, Salisbury regenboogforel en verse ei. Hiervan is 450g vers vlees en verse eieren.

Verkrijgbaar in 3 kg en 12,5 kg. Bekijk hier de productfiche.

Klik hier om te bestellen.

3D 12.5kg ESSENTIAL FOODS OLDER

ESSENTIAL OLDER

ESSENTIAL OLDER is een volledige maaltijd die specifiek voor oudere honden geformuleerd is. OLDER is bereid met extra verse scharrelkip en Gressingham eend en bevordert optimale condities voor een hoge kwaliteit van leven. Onze ingrediënten zijn van de allerhoogste kwaliteit; een kwali-teitsniveau zoals je mag verwachten van ESSENTIAL FOODS. Deze maaltijd voldoet aan ons BOF-principe.

1kg OLDER is gemaakt van 780g verse en gedroogde scharrelkip en vrij lopende eend, verantwoord gekweekte zalm, Salisbury regenboogforel en ei. Hiervan is 450g vers vlees en verse eieren.

TIP: OLDER kan worden gevoerd zodra een hond zo’n 2/3 van zijn verwachte levensduur heeft bereikt.

Verkrijgbaar in 3 kg en 12,5 kg. Bekijk hier de productfiche.

Klik hier om te bestellen.

3D 12.5kg ESSENTIAL FOODS STAMINA

ESSENTIAL STAMINA

ESSENTIAL STAMINA is een unieke, hoog energetische maaltijd die wij specifiek hebben ontwikkeld voor honden met een zeer veeleisende levensstijl of leefsituatie. ESSENTIAL STAMINA kan gedurende een korte periode of voor vast worden gevoerd. Onze ingrediënten zijn van de allerhoogste kwaliteit; een kwaliteitsniveau zoals je mag verwachten van ESSENTIAL FOODS. Deze maaltijd voldoet aan ons BOF-principe.

1kg ESSENTIAL STAMINA is gemaakt van 880g verse en gedroogde scharrelkip en vrij lopende eenden, verantwoord gekweekte zalm, Salisbury regenboogforel en ei. Hiervan is 530g vers vlees en verse eieren.

TIP: STAMINA is ook geschikt voor honden die naar ondergewicht neigen.

Verkrijgbaar in 3 kg en 12,5 kg. Bekijk hier de productfiche.

Klik hier om te bestellen.

ESSENTIAL FOODS
4DogsandCats
Scheigoorstraat 4 - 3580 Beringen
www.essentialfoods.be
Gsm : 0483 / 00 29 28
info@essentialfoods.be
www.essentialfoods.be